ZORAN MAMIĆ: Čestitka momčadi i veliko hvala publici

ZORAN MAMIĆ: Čestitka momčadi i veliko hvala publici

Trener Dinama Zoran Mamić bio je s razlogom jako zadovoljan nakon utakmice u kojoj je njegova momčad pobijedila Hajduk 4:0 i plasmana u finale Kupa!

– Čestitke momčadi na pobjedi i plasmanu u finale Kupa! Odradili smo dobru utakmicu, otvorili jako kvalitetno i usmjerili utakmicu kako mi želimo te držali koncentraciju i visok nivo skoro svih 90 minuta. Kada tu drugu loptu radimo kao danas onda to ovako izgleda kao što smo danas izgledali – rekao je trener Mamić odmah nakon utakmice pa nastavio:

Trener ne smatra da je Dinamo došao do pobjede lagano: – Nismo razmišljali hoćemo li dobiti lako ili teško. Dinamo nema pravo taktizirati, neovisno o rezultatu iz prve utakmice. Željeli smo dobiti i to smo i ostvarili – kaže trener pa dodaje: – Jako sam sretan i zadovoljan zbog visoke pobjede, a veliko hvala publici koja je danas došla u velikom broju te vjerujem da će prepoznati kvalitetu i dolaziti češće u ovakvom broju.

U najavi utakmice nitko u medijima nije pogodio sastav: – Nije mi cilj zeznuti novinare nego slažem momčad prema onome što vidim, a na medijima je da pogađaju. Naravno, imam kvalitetan izbor igrača i odlično da je tako – kaže trener pa nastavlja o jednom od igrača koje je u sastavu prije utakmice vidio tek trener Mamić – Damiru Šovšiću: – Bogatstvo je imati takvog igrača za kojeg znamo što može i što je pružao prije nego je došao kod nas; zato smo ga i doveli. Konkurencija na toj poziciji je velika i kvalitetna, ali on jako dobro koristi svoju minutažu i siguran sam da će dobivati još više prilike.

– Drago mi je da je brzo shvatio kako je ovo jedini pravi put, a on ima kvalitete biti još bolji. Za sebe i nas kao momčad. Jedino mjerilo je teren i što igrač pruži tamo – objasnio je trener o igri i ponašanju Juniora Fernandesa.

Modre u finalu Kupa čeka Slaven Belupo koji je izbacio Rijeku: . Čestitao bi im na plasmanu u finale Kupa, ali o njima ćemo razmišljati kada za to dođe vrijeme. Sada razmišljamo o nedjelji i utakmici u Zaprešiću – rekao je trener za kraj.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply