Milan Bandić: Ja svim svojim damama doma čistim cipele!

Milan Bandić: Ja svim svojim damama doma čistim cipele!

Gradonačelnik Milan Bandić na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba odgovarao je na pitanja devet zastupnika. Pretposljednje pitanje uputio mu je zastupnik SDP-a Zvane Brumnić poručivši gradonačelniku da obiđe škole u Gradu ZAgrebu i uvjeri se u koliko su lošem stanju. Gradonačelnik mu je odgovorio u svom stilu.

– Ja imam pasiju da volim vidjeti lijepe cipele na dami i muškarcu. Ja kad gledam damu ja gledam prvo cipele, ili čovjeka, bio muškarac ili žena. Zašto? Ako ima čiste cipele i uredne, onda je i on uredan. Ako ima dama oguljene pete, bješte od dame u drugu ulicu. Molim vas, i ja doma u svoje slobodno vrijeme svim svojim damama čistim cipele. Ja imam metar s pola metra kutiju za čišćenje cipela, ja imam fetiš! Ja u svoje slobodno vrijeme idem na balkon kao onaj na Jelačić placu i kad bi ostao ne daj Bog bez kruha ja bi na Jelačić placu sebi zaradio za život! – rekao je Bandić i izazvao salve smijeha u starogradskoj vijećnici Gradske Skupštine Grada Zagreba.

Predsjednik Skupštine Darinko Kosor komentirao kako je nakon ovakvog govora zaboravio i koje je pitanje zastupnik Brumnić uputio.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto/Montaža: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply