GRADSKA SKUPŠTINA: Bandić otvoreno pozvao Bernardića u svoju stranku

GRADSKA SKUPŠTINA: Bandić otvoreno pozvao Bernardića u svoju stranku

Za vrijeme aktualnog sata gradonačelnik Milan Bandić, otkrio svoj fetiš i otvoreno pozvao Davora Bernardića u svoju stranku.

Potpredsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić predložio  je da se radnicima radno intenzivnih zanimanja (čistačicama, skladištarima i sličnima), omogući jeftinija karta prijevoza, za  sto kuna, ukoliko se razradi model koji to omogućava.

Mjesečna karta košta 360 kuna, a godišnja 3480 kuna. Ako se plati odjednom košta 3100 kuna, što je mjesečno prosječno 260 kuna.

“Mjesečna karta košta 360 kuna ako se kupuje svaki mjesec, a 260 kuna ako se kupi godišnja odjednom. Kada se plaća karta za 10 mjeseci može se uzeti kredit kod poslovne banke i kupiti se na više rata, no ljudi koji imaju plaću 2800 kuna to ne mogu napraviti”, pojasnio je Bernardić.

– Ovo ste trebali predočiti svojoj bivšoj ministrici Opačić, koja je zagovarala outsourcing, na sreću to je sada povijest. Sada molim gospođu Žgelu (voditeljica podružnice ZET-a) da se ne odvaja od Bernardića, dok ne riješite taj problem.- rekao je Milan Bandić.

– Čisto da ne bude u zraku, ja se nisam slagao sa outsourcingom, jer mislim da je to sve samo ne socijaldemokratska mjera. Što se tiče toga što bi grad izgubio tim pojeftinjenjem, nebi izgubio ništa.- rekao je Davor Bernardić.

– Ako imaš još takvih ideja, koje grad neće koštati ništa onda te molim da svaki dan dođeš kod mene na kavu. To je što se tiče ideja. Drago mi je da si s ove govornice rekao da se ograđuješ od odluke bivše vlade, kada je u pitanju outsourcing, bolje ikada, nego nikada. To je još jedan znak da se primičeš ozbiljnoj i pravoj istinskoj socijal demokraciji stranke rada i solidarnosti.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply