FOTO: SDP-ovci i dalje međusobno ratuju!

FOTO: SDP-ovci i dalje međusobno ratuju!

U prepisci koju objavljujemo u fotogaleriji Dinko Suton o bivšem ministru Gordanu Marasu piše: „Aha, a taj bi govno pojeo da uštedi na hrani!“,

Rat SDP-ovaca na društvenim mrežama, uoči izbora za nasljednika aktualnog predsjednika te oporbene stranke Zorana Milanovića nastavlja se sve žešćim tempom. Nakon što su pojedini portali objavili prepisku na Facebooku između članova stranke, uglavnom Milanovićevih pristaša među kojim su i nekadašnji ministri, članovi uprava državnih firmi, bivši zastupnici te ljudi iz samog vrha SDP-a, uvrede na račun pristaša Milanovićevog protukandidata, primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine nastavljaju se i na “nižim razinama”. Tako se i u gradskoj četvrti Novi Zagreb istok pojedini članovi nisu ustručavali koristiti jezikom mržnje kada je u pitanju predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreb Davor Bernardić, koji je otvoreno stao uz Komadinu.

Mirando Mrsić smatra kako je prvi korak preuzimanje gradske organizacije SDP-a. Mirando među ostalim piše: „Ne samo to. To je prvi korak koji mora biti vezan uz drugi a to je preuzimanje gradske org.možemo ju preuzeti na različite načine. Ja bi bio najsretniji da tu bude na način da imamo većinu.“

Tako stanoviti Gavran piše : u “NZI pun kufer Bere i Tihe (Tihomir Barišić, predsjednik MO Novi Zagreb istok op.a.) i vjeruj mi Lovro da će tamo popuštiti a tamo očekuju najviše. “Milanovićevci” se, također, međusobno hrabre te tvrde kako su im ključne konvencije ta kako nema šanse da Zlatko Komadina pobjedi aktualnog predsjednika .

“Pobjeda Zorana nije upitna. Treba se sada boriti na konvencijama. To je sada važno, nekom lako i lagodno, a nekome, boga mi, bit će teško….”, piše stanoviti Milan R.

“U ovoj fazi svaki član je bitan….strpljivo jedan na jedan, imamo vremena i bez halabuke”, smiruje član pod nadimkom Muki (Muhadin Omerdić iz SDP-a Donja Dubrava), koji je u spomenutoj Face grupi bio jedan od najžešćih kritičara. U prijašnjim komentarima taj je član najviše nasrnuo na bivšeg ministra Gordana Marasa, koji očito više nije u milosti Zorana Milanovića jer ga članovi stranke sve više prozivaju da je, nakon što je otišao s mjesta financijskog direktora SDP-a, stranku ostavio u dugovima koji se vuku i dalje.

“Kletva s Iblera: da bog da ti Maras ostavio čiste račune i šeficu računovodstva u amanet – piše u grupi član Muki.

Leave a Reply