Gradonačelnik Bandić čestitao Zagrepčankama Dan žena!

Gradonačelnik Bandić čestitao Zagrepčankama Dan žena!

U povodu Dana žena, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku Zagrepčankama:

Drage Zagrepčanke,

od srca vam čestitam Međunarodni dan žena – dan zahvalnosti i iskazivanja poštovanja svim majkama, suprugama, sestrama i kćerima.

Posebno čestitam svim dragim zaposlenicama i službenicama u Gradskoj upravi, gradskim tvrtkama i ustanovama, ali s ponosom moram nadodati, čestitam i vama drage naše gradske zastupnice, pročelnice, članice uprava – hvala vam na izvrsnome obnašanju odgovornih dužnosti u Gradu Zagrebu!

Drage suradnice, zahvaljujući i vama i šesnaestogodišnjem dosljednom, a ne samo prigodničarsko-parolaškom zalaganju za poštivanje prava i istinske ravnopravnosti žena u politici i upravljačkim strukturama – naš je Zagreb izrastao u jednu od najboljih europskih metropola, primjer ostatku Hrvatske.

Na kraju, s obzirom da sam se cijeli radni vijek zalagao za prava žena, a svojim se ponašanjem i odlukama i dalje trudim doprinositi njihovoj potpunoj ravnopravnosti, pozivam sve odgovorne da kažu “Dosta diskriminaciji žena!” – napisao je u svojoj čestitci gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić.

Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply