ZORAN MAMIĆ: tri boda su jedino što me veseli

ZORAN MAMIĆ: tri boda su jedino što me veseli

Dinamo je protiv Slaven Belupa upisao jedanaestu pobjedu zaredom i nastavio put prema obrani naslova prvaka.

– Malo sam pomiješanog raspoloženja: uvijek je bolje loše igrati pa dobiti, ali tri boda su jedino što me danas veseli. Teško je ovako reći koji su razlozi da nismo bili pravi, ali u svakom slučaju smo imali dosta problema u agresiji, kompaktnosti… U nastavku smo imali par prilika, ali u organizaciji igre nismo niti u nastavku bili pravi i to je daleko od onoga što mi želimo. Znali smo da oni vole igrati, nismo ih napadali visoko da bude više prostora, ali igrali smo s previše dodira, sporo i svatko je bio u “svom nekom filmu” – rekao je trener Zoran Mamić nakon utakmice pa otkrio.

– Otkako sam dvije i pol godine trener ovo mi je najteži period i najviše sam nezadovoljan kako igramo; unatoč tome što dobivamo utakmice, a jednu od njih smo dobili i glavnog konkurenta – zaključio je trener o utakmici pa prokomentirao medijske napise oko ugovora Josipa Brekala.

– On ima ugovor do ljeta 2017., a naša je želja da produži ugovor i ostane s nama. Mi smo svjesni da se ne možemo financijski natjecati s klubovima koji se motaju oko njega. Ipak, njegova obitelj treba shvatiti da je Dinamo najbolja okolina za njegov razvoj, to se pokazalo na bezbroj mladih igrača i nadamo se da će oni to prepoznati. Situacija nije kritična, mi smo razgovarali i još ćemo, ali iskreno imam osjećaj da je njima bliža ideja da Josip nastavi karijeru u inozemstvu; nadam se da se varam. Mi ćemo dati sve od sebe da Josip ostane, ali mi nismo ti koji odlučuju nego Josip i njegova obitelj.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply