Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama
Nastavljaju se radovi na tramvajskim koridorima!
Linija 31
Zbog popravka tramvajske u Ilici, u noćima od ponedjeljka, 22. veljače, do jutarnjih sati četvrtka, 25. veljače, umjesto tramvaja noćne linije 31 vozit će autobusi.

Autobusna supstitucija tramvaja noćne linije 31 ne koristitramvajska stajališta “Studentski dom Stjepan Radić”, “Arena Zagreb” i “Most mladosti”.

Linija 32
Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Savskoj cesti i u Jurišićevoj ulici, u noćima od srijede, 24. veljače, do jutarnjeg izlaska tramvaja u nedjelju, 28. veljače, umjesto tramvaja noćne linije 32 prometovat će autobusi.

Linija 33
Umjesto tramvaja noćne linije 33, zbog orezivanja drveća na Savskoj cesti i u Tratinskoj ulici, autobus će prometovati u noći sa srijede, 24. veljače, na četvrtak, 25. veljače.

Linija 34
Zbog popravka tramvajske pruge na Maksimirskoj cesti te orezivanja drveća na Savskoj cesti i u Tratinskoj ulici, u noći sa ponedjeljka, 22. veljače, do jutarnjih sati utorka, 23. veljače, kao i u noćima od srijede, 24. veljače, do jutarnjeg izlaska tramvaja u ponedjeljak, 29. veljače, umjesto tramvaja noćne linije 34 prometovat će autobusi.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply