Elemental slavi izlazak albuma i poziva na proslavu!

Elemental slavi izlazak albuma i poziva na proslavu!

Mnogo je povoda za slavlje u redovima Elementala.

Naime, za nekoliko dana u prodaju kreće novi album “Tijelo”, nominirani su za dvije nagrade Porin, koncertom u Domu Sportova (5.3.) slave 18 godina rada, a singl “Sve je moje tuđe” već pet mjeseci uspješno odjekuje radijskim eterom.

Sedmi album grupe Elemental zvat će se “Tijelo”.
Slučajno, ali i simbolično, album koji izdaju u 18. godini benda sadržava 18 pjesama, a objavit će ga u obliku dvostrukog CD-a.  Iako su od prošlog albuma napravili mnogo više pjesama, ovih 18 zaslužilo je da ih se i službeno objavi. Među 18 pjesama dvije su već poznate – superuspješni singlovi “Goli i bosi ” te “Sve je moje tuđe”.

Izlazak albuma Elemental će proslaviti u Vinyl baru, ovaj ponedjeljak, 22.2. od 18 sati.
Pozvani su svi prijatelji, suradnici i fanovi benda na zajedničko preslušavanje novog albuma. Elemental je pripremio razna iznenađenja, poklone i tortu, a novi album “Tijelo” moći će se kupiti po promotivnoj cijeni i zapečatiti potpisima članova benda.

Samo desetak dana poslije, Elemental čeka jedan od najbitnijih trenutaka u koncertnoj karijeri – nastup u maloj dvorani Doma sportova!
Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere, bend će po prvi put samostalno nastupiti u ovoj zagrebačkoj dvorani.
Koncert će se održati u subotu, 5. ožujka, a kao gosti na koncertu nastupit će Marčelo uz Napeti Quintet i Sassja. Ulaznice su u prodaji po 65 kuna.

Sve novosti oko Elementala lijepo zaokružuje zadnja vijest – prije nekoliko dana za svoj rad dobili su priznanje struke i dvije nominacije za nagradu Porin. Pjesma “Goli i bosi” nominirana je u kategoriji “Pjesma godine” i kao “Najbolja izvedba grupe s vokalom”.

Dođite sve navedeno proslaviti s bendom u Vinylu (Bogovićeva 3), u ponedjeljak 22.2. od 18 sati.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply