MILAN BANDIĆ: Pozivam sve da pomognu djeci koja su oboljela od malignih bolesti!

MILAN BANDIĆ: Pozivam sve da pomognu djeci koja su oboljela od malignih bolesti!

-Drago mi je da mogu sudjelovati u ovoj akciji Ruža s porukom, povodom Međunarodnog dana djece oboljelih od malignih bolesti, i drago mi je da se potiče sve nas da pomažemo onima koji su u potrebi, u godini mislosrdnog srca. Pozivam sve da pomognu onima koji su u potrebi, a posebno djeci koja su oboljela od malignih bolesti! – rekao je gradonačelnik Bandić u Arena centru zamotanog i bandažiranog nosa jer je u subotu operirao sinuse.

Na Valentinovo o u Arena centru, Zaklada Nora Šitum organizirala je humanitarnu prodaju ruža, a povodom obilježavanja  Međunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti.

Zaklada Nora Šitum registrirana je za pomoć upravo njima i njihovim obiteljima.

– Jako nam je važno da se ovaj dan obilježi i da se da potpora hrabroj borbi mališana protiv najtežih, opakih bolesti. Ruža koja se danas kupi voljenoj osobi ujedno predstavlja potporu djeci oboljeloj od malignih bolesti. Hvala gradonačelniku Bandiću koji je došao i dao potporu ovoj humanitarnoj prodaji ruža! – rekla je Đana Atanasovska.

Uz gradonačelnika Bandića, akciji su se pridružili Ana Stavljević Rukavina, Gzim Redžepi, zamjenik pročelnice gradskog ureda za zdravstvo, Ivana Brkljačić, Doris Pinčić i mnogi drugi.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply