FUTSAL EURO 2016: Momčilo Đujić na tribinama Kombank arene

FUTSAL EURO 2016: Momčilo Đujić na tribinama Kombank arene

U trećoj utakmici skupine C, a u drugoj utakmici Hrvatske na FUTSAL EURO 2016., koji se igra u beogradskoj Kombank areni sastali su se Hrvatska i Rusija. Na tribinama se okupilo oko 1500 navijača i mala grupa hrvatskih navijača.

Ruski navijači su bili znatno brojniji, a u navijanju su im se pridružili i srpski navijači. Kao što je uobičajeno kad igra Hrvatska u Srbiji i kad se intonira Lijepa naša, navijači su himnu ispratili zbornim zviždanjem (i Hrvati zvižde srpskoj himni kad Srbija igra u Hrvatskoj tako da je to nažalost uobičajena zvučna kulisa koja će nas pratiti još godinama. op.a).


Osim zviždanja himni, srpski navijači su na utakmicu donijeli i platno oslikano likom Momčila Đujića kojeg su uredno objeslili na ogradu između srpske i zastave ruskih navijača.

Delegat utakmice je bio Izraelac Avi Levi, koji je prema informacijama koje smo dobili tražio od organiizatora da se platno s likom Momčila Đujića makne s tribina.

Nakon desetak minuta pregovora navijači su platno maknuli s ograde ali su ga rasprostili po stolicama, te su organizatori još jednom morali intervenirati kako bi navijači maknuli Momčila Đujića s tribina.

Tekst/Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply