Milan Bandić prisustvovao osnivanju podružnice svoje stranke u Vukovaru

Milan Bandić prisustvovao osnivanju podružnice svoje stranke u Vukovaru

Gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je osnivanju podružnice svoje stranke 365 Stranka rada i solidarnosti u Vukovaru. Sve prisutne članove, i uzvanike i goste pozdravila je predsjednica Gradske organizacije stranke Bandić Milan 365 u Vukovaru, Mirjana Semenić Rutko koja je ujedno i vijećnica u Vukovaru.

– Trebamo vratiti nadu i dostojanstvo građanima Vukovarqa i mladi moraju živjeti u boljem i sretnijem okruženju. Moramo imati viziju i stajati uspravno i tu viziju ostvariti kako bi ostvarili cilj za dobrobit svih u gradu Vukovaru.Neka grad na dvije rijeke uz moje vodstvo stranke postanu istočna vrata Hrvatske. – rekla je Mirjana Semenić Rutko.

Predsjednik Stranke 365 Milan Bandić nije skrivao zadovoljstvo i zahvalio se svima što su došli na osnivačku sjednicu podružnice Stranke u Vukovaru.

– Demokracija u Vukovaru pokazuje puno zajedništvo svih strana, konkurentnost ali i zajedništvo. Jer samo zajedničkim snagama svi zajedno možemo naprijed i Hrvatska i Grad Vukovar. Rekao je Milan Bandić te uručio iskaznicu stranke Mirjani Semenić Rutko.

Tekst/Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply