MILAN BANDIĆ: Miodrag Demo je spreman preuzeti ministarstvo branitelja!

MILAN BANDIĆ: Miodrag Demo je spreman preuzeti ministarstvo branitelja!

Prilikom obilaska Zimske službe Milan Bandić komentirao je i glasine kako će Miodrag Demo, saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365 Stranka rada i solidarnosti biti ministar branitelja.

– Manje bitno je tko će biti ministar, bitno je da se Vlada složi što prije i da se počne raditi. Gospodin Demo ima jako dobre reference, 15 godina je u odjelu za branitelje Grada Zagreba i ukoliko se pokaže prilika on je to mjesto spreman preuzeti. Ali to prepustimo dogovorima i razgovorima, bio on ili ne bio, ja očekujem da mandatar što prije sastavi tim i da se zasuču rukavi i počnemo raditi. Četiri godine  u Zagrebu nismo imali sastanak s Vladom i očekujem u narednih mjesec dana sastanak, i da odredimo prioritete od zajedničkog interesa za Grad i Državu i da počnemo raditi. Zar nije žalosno da četiri godine nismo sjeli?!?! – izjavio je Milan Bandić, predsjednik Stranke.

Miodrag Demo je svoj ratni put započeo u Rakitju 1990. u jedinici za posebne namjene MUP-a koja je kasnije preimenovana u Tigrove, prošao je sva ratišta u Hrvatskoj i teško je ranjen 1995. kod Banja Luke.Kao 100-postotni hrvatski ratni vojni invalid u uredu za branitelje grada Zagreba proveo je 15 godina, i većina braniteljskih udruga je suglasna da novi ministar branitelja postane upravo Miodrag Demo!

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply