MILAN BANDIĆ: Zagrepčanima želim puno zdravlja u 2016. godini

MILAN BANDIĆ: Zagrepčanima želim puno zdravlja u 2016. godini

I ove godine Zagrepčani i njihovi gosti Novu će godinu dočekati na nekoliko lokacija u prekrasno okićenom gradu, uz raznovrstan program i neponovljiv blagdanski doživljaj najbolje europske božićne destinacije.

Na Trgu bana Jelačića očekuje nas Nina Badrić sa gostima, grupom Vatra i Teškom industrijom. Uz tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima, posljednje minute ove godine odbrojavat će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji će, također već tradicionalno prije toga obići dežurne gradske službe i prenoćište u Kosnici. Zajedno sa suradnicima i novinarima, gradonačelnik će posjetiti rodilište u KBC Sveti Duh i prvu bebu rođenu u 2016.

U gradskom će se središtu naći za svakoga ponešto, od onih najmlađih do najmudrijih. Osim na Trgu bana Jelačića, doček je organiziran u Ledenom parku, na Zrinjevcu i na Europskom trgu.

– Zagrepčanima želim puno zdravlja u 2016. godini i sve pozivam da zajedno Novu 2016. dočekamo na Trgu bana Jelačića! – pozvao je Zagrepčane gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply