Tradicionalni pokloni u modernom Napapijri ruhu

Tradicionalni pokloni u modernom Napapijri ruhu

Pravo je vrijeme za odabir savršenog božićnog poklona za vaše najmilije! Mjesec darivanja zapečatite modernom verzijom tradicionalnog poklona u jedinstvenom Napapijri gift boxu koji harmonično spaja toplinu i ljubav u savršen poklon te na originalan način pokažite kako moderno crpi inspiraciju u prošlim vremenima.

Stylish zimska kapa od prave vune kombinirana s toplim šalom te prigodno zapakirana u slatki gift box odličan je poklon koji odiše istinskim božićnim duhom i nezamjenjivim zimskim ugođajem. Klasične zimske rukavice odlikuje jednostavan dizajn kombiniran s mekom unutarnjom teksturom. Topla pletiva dolaze u prikladnim nježnim, bijelim tonovima te blagdanskoj crvenoj boji, ali i tradicionalnoj muškoj tamnoplavoj te sivoj varijanti kao idealan, ali istovremeno i funkcionalan poklon koji će ga oduševiti na božićno jutro!

Tradicionalni pokloni ponovno zauzimaju središnje mjesto u svijetu mode i postaju najpoželjniji komad blagdanske sezone! Što je bolje od spajanja topline i ljubavi – a uz Napapijri to konačno postaje moguće. Napapijri vas ovih blagdana očarava idealnim i funkcionalnim poklonima mekanih tekstura i jednostavnog dizajna – poželjet ćete ga pokloniti i sebi i drugima!

Foto: Napapijri

Leave a Reply