Severina na proslavi rođendana zagrebačkog kluba Roko

Severina na proslavi rođendana zagrebačkog kluba Roko

Severina se vraća u Zagreb!

Najveća regionalna pop zvijezda na radost brojnih obožavatelja, održat će veliki koncert u kultnom zagrebačkom klubu Roko u petak, 11. prosinca 2015. s početkom u 22 sata. Nakon što devet godina nije nastupala u zagrebačkim klubovima, Severina najavljuje veliki koncertni spektakl kojim će uveličati rođendansku proslavu novouređenog kluba Roko na Jarunu.

Uno momento, Brad Pitt, Dobrodošao u klub, Italiana, Prijateljice samo su neki od hitova koje će Severina izvesti uz pratnju vrhunskih glazbenika. Severina je jučer objavila i spot za pjesmu Sta’ je svit koji je otpjevala u duetu s poznatim glazbenikom Goranom Karanom, a koji je najava skorog mjuzikla ”Naša bila štorija”.

Klub Roko generacijama je poznat kao mjesto za zabavu i odličan provod, a nedavno je doživio potpuno preuređenje. Nakon rasprodanog nastupa Željka Joksimovića, koncert najveće regionalne zvijezde Severine samo je još jedna glazbena poslastica kojom klub Roko najavljuje uzbudljivu novu koncertnu i zabavnu sezonu.

Ulaznice za koncert Severine mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna u sustavu Eventima te na blagajni kluba Roko. Više informacija o koncertu mogu se pronaći na službenom Facebook eventu.  

 

Leave a Reply