Milan Bandić otvorio Ledeni park na Tomislavcu

Milan Bandić otvorio Ledeni park na Tomislavcu

Gradonačelnik  Grada Zagreba Milan Bandić u društvu Martine Bienenfeld, otvorio je Zagrebačku zimsku čaroliju Ledeni park na Trgu kralja Tomislava.

Advent je vrijeme kada Zagreb sjaji posebnim sjajem, kao što su zasjale blagdanske lampice na Tomislavcu, prisutne posjetitelje podsjetio je na najljepše godišnje doba,  a našu metropolu svrstao na sam vrh, kao top destinacija za vrijeme adventa.

– Do sada su svi odlazili u Beč za vrijeme adventa, a sada će Zagreb biti najbolja destinacija koju  će posjećivati brojni turisti, u vrijeme adventa.- rekao je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Ledeni park biti će otvoren svaki dan od 10-23 sata, cijena klizanja od 10,00-16,00 sati stoji 15 kuna, a od 16,00-23,00 sata stoji 20,00 kuna. Branitelji, studenti i umirovljenici sat vremena klizanja platit će 10 kuna, a djeca do 6 godina imaju besplatan ulaz, najam klizaljka iznosi 10,00 kuna.

Škola klizanja za djecu i odrasle: ponedjeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom održava se škola klizanja u dva termina: od 10.00 do 11.00 te od 11.30 do 12.30 sati. Ovo je odlična prilika da i djeca i odrasli uz stručnu pomoć nauče klizati i zaljube se u ovu zabavnu i zdravu aktivnost. Satovi klizanja za pojedince mogući su svaki dan tijekom svih termina do 17.00 sati.

Škola sinkroniziranog klizanja: ponedjeljkom od 16.00 do 17.00 sati može se naučiti jedan od najljepših sportova – sinkronizirano klizanje. Iskusne klizačice vode kroz školu koja uči kako gracioznim i usklađenim klizanjem ispričati lijepu umjetničku priču na ledu.

Plesni nastup Zagrebačkih pahuljica: subotom od 11.00 do 11.30 sati nastupaju Zagrebačke pahuljice, klub sinkroniziranog klizanja koji svojim nastupima prenosi svu ljepotu skupnog klizanja praćenog glazbom. Svakako dođite i uživajte u spektakularnom nastupu s kojim djevojke oduševljavaju gledatelje širom svijeta. Kad ga pogledate jednom, dolazit ćete ih pogledati svake subote.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply