TOMISLAV STOJAK: Gradonačelniće da ste me slušali, davno bi imali Trg bez šatora!

TOMISLAV STOJAK: Gradonačelniće da ste me slušali, davno bi imali Trg bez šatora!

Zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Tomislav Stojak, poslao je otvoreno pismo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Pismo donosimo u cijelosti: 

“Gospodine gradonačelniče,

da ste me poslušali prije više od dvije godine i prihvatili moj prijedlog kao gradskog zastupnika, a temeljen na zahtjevima sugrađana, već bi 2013. godine Zagrepčani imali božično-novogodišnje razdoblje bez šatora na Trgu bana Jelaćića.

S nekoliko članaka iz medija iz tog razdoblja podsjećam Vas na moje tadašnje prijedloge koje ste sve redom odbili:Tportal,  Vecernji.hr, Rtl.hr, Zagrebancija.

Na žalost, niste tada imali niti sluha, niti “osjećali bilo” sugrađana, već ste nastavili s desetljetnom praksom pretvaranja centra Zagreba u “vašarište” i “šator grad”.

Da li Vaše buđenje iz “zimskog sna” i prije nego je zima zapravo i počela, govori jedino o nervozi u Vašim redovima, potenciranoj još više lošim rezultatima na parlamentarnim izborima kojima su Zagrepčani pokazali koliko drže do Vaše politike?

Nije li zapravo Vaše “micanje” šatora sa središnjeg zagrebačkog trga radi, kako kažete, “osluškivanja bila i pulsa sugrađana” zapravo “osluškivanje” istraga koje su pokrenute po tim i sličnim pitanjima?

Stoga, kao gradski zastupnik pozivam Vas da nas poštedite ispraznih fraza i demagogije, počnite konačno raditi svoj posao gradonačelnika i, recimo, nakon što Vam četiri godine to predlažemo, stavite u funkciju gradsku imovinu, poslovne prostore i stanove, omogućite našim poduzetnim sugrađanima, udrugama civilnog društva, obrtnicima i gospodarstvenicima da rade i zarađuju!

Ako niste to u stanju, kraj godine je blizu i sve se može lako razriješiti.

Tomislav Stojak

Gradski zastupnik HNS-a”

Leave a Reply