RAGBI: Peto kolo Prvenstva Hrvatske

RAGBI: Peto kolo Prvenstva Hrvatske

Ove subote pred nama je peto, ujedno i posljednje kolo Prvenstva Hrvatske koje će se odigrati prije reprezentativnog  ciklusa.

U prvoj utakmici će sve bolja Makarska ugostiti zagrebačku Mladost. Makarani su u rastućoj formi te na ljestvici zauzimaju drugo mjesto, a u prošlom su kolu, nakon borbene utakmice, ipak izgubili od vodeće Nade. Mladost je s druge strane dobro otvorila sezonu, a nakon toga u trećem kolu izgubila od do sada nepobjedive Ljubljane, nakon čega im je utakmica četvrtog kola odgođena za sljedeći mjesec. Susret je na rasporedu u  15 h, a čeka nas uzbudljiva borba za sredinu ljestvice.

Neuvjerljivi Zagreb nakon loše serije ide na najtežu prepreku; u goste im dolazi splitska Nada. Nada je kao i uvijek u dobroj formi, a jedini poraz ove sezone doživjeli su od jake Ljubljane te je teško za očekivati da će pomlađeni Zagreb u ovom susretu prekinuti svoj niz poraza.

Nakon ovog kola slijedi reprezentativni ciklus s početkom u Zagrebu, gdje će se 31.10. odigrati pripremna utakmica protiv momčadi Sveučilišta Oxford. Slijede dvije utakmice Europskog kupa nacija, skupine 2A; gostovanje u Izraelu 7.11. te susret s Maltom u Splitu 14.11.

SUBOTA, 24.10.2015.
Zagreb : Nada 14:00 h
Makarska : Mladost 15:00 h

 

Leave a Reply