Sutra svi na 5. Zagrebačku biciklijadu

Sutra svi na 5. Zagrebačku biciklijadu

– Pozivam svoje sugrađane da sutra u 10 sati dođu na Europski trg i da se vozimo zajedno do Prepuštovca. Da oživimo staru Prepuštovačku biciklijadu. Oni koju dođu do cilja, u Prepuštovcu čeka ih zabavni program. – rekao je Milan Bandić.

Biciklijada započinje u subotu, 19. rujna, u 10,00 sati, na Europskom trgu, pridružite se   i u laganom rekreacijskom tempu odvezite  do poznatog zagrebačkog izletišta Prepuštovec, gdje će vas čekati bogati sportski, zabavni i glazbeni program, uz delicije i lijepo sunčano vrijeme.

Prijave i podjela startnih brojeva započinje u 8,00 sati na Europskom trgu, a organizirani povratak za Zagreb predviđen je u 17,00 sati.

Ovogodišnja Biciklijada održava se u sklopu Europskog tjedna mobilnosti na trasi dugoj 22 km, od Europskog trga do Prepuštovca, a vozit će se sljedećom rutom: Europski trg – Palmotićeva – Hatzova – Kneza Mislava – Trg zrtava fašizma –Zvonimirova – Nova Branimirova – Zagrebačka – Sesvete – Bistrička – Kašinska – Vugrovečka –Soblinečka –Prepuštovec.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply