ARSEN WENGER: Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili!

ARSEN WENGER: Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili!

Trener Arsenala Arsen Wenger i kapetan momčadi Mikael Arteta odgovarali su na pitanja novinara uoči utakmice prvog kola Lige prvaka protiv Dinama.

Jedan od naših glavnih igrača Jack Wilshere je ozlijeđen i neće ga biti 3 mjeseca, jučer smo dobili te loše vijesti. Jack je imao puno peha u tome kako se ozljeđivao, njegov karakter i njegov entuzijazam je jak i jedva čeka da se vrati. On je stvarno veliki talent i svim igračima je jako žao što je ozlijeđen. Znamo da se može vratit i može se oporaviti i dok god bude vjerovao u sebe to će sve bit u redu! – rekao je Arsen Wenger opovredi jednog od najboljih igrača Arsenala.

O Wilshereu je Wenger još rekao kako je razočaran i želi se vratiti što prije na teren, a to bi prema Wengerovim riječima moglo biti sredinom prosinca.

Arsen Wenger se sjeća i utakmice prije  devet godina kad su se isti suparnici sastali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.
– Znamo da su jako jaki imaju super tim imaju jak napad i super mlade igrače. Hrvatska ima veliku sportsku povijest imam Hrvata asistenta tako da znam dosta o njima. Bilo je gusto, pobjedili smo, ali morali smo biti jako strpljivi. Imali su jaku momčad Modrić, Eduardo itd. koji su i danas jaki. Nemaju oni slabu kariku oni dominiraju hrvatskim nogometom, mi se moramo brinuti o sebi i bez špekulacija odigrati ovu utakmicu.

Wenger je svjestan da je Arsenal favorit i Arsenal će igrati 100%.

– Što uopće znači biti favorit, da imamo bolje šanse i mi ćemo biti sto posto fokusirani. Sutra ćemo dat 100% mislim da možemo pokazati ljudima da možemo pobijediti i dati sve od sebe – rekao je na konferenciji zamedije Arsen Wenger.

Tekst: Ivan ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply