GNK DINAMO: Prekrasno druženje modrih zvijezda s djecom u Maksimiru

GNK DINAMO: Prekrasno druženje modrih zvijezda s djecom u Maksimiru

Zeleni park Maksimir u subotu je “poplavio”! Igrači Dinama su s maksimirskog stadiona u park Maksimir donijeli golove, lopte i – zabava je mogla početi. Mnoštvo oduševljene djece okružilo je Pjacu, Roga, Henriqueza i Soudanija koji su, kao i svi prisutni, uživali u druženju.

– Prekrasno je bilo danas u Maksimiru biti okružen s ovako puno klinaca koji stvarno obožavaju Dinamo i nogomet. Jako sam sretan što smo njih par uspjeli razveseliti s ulaznicama za utakmicu protiv Arsenala dok su svi ostali dobili slatke proizvode i autograme. Što se tiče same utakmice, igramo protiv izuzetno kvalitetne momčadi, svi znamo tko je Arsenal, no dat ćemo sve od sebe i možemo obećati da zalaganjem sigurno nećemo razočarati – rekao je Marko Pjaca u kratkoj pauzi između davanja autograma i slikanja s mladim navijačima.

Modri su djeci podijelili brojne slatke Kraševe proizvode, a kao “glavni event” bila je nagradna igra u kojoj je osam dječaka pokazalo zavidne sposobnosti u tehniciranju. Svi su dobili slatke nagrade kao i ulaznice za utakmicu juniorske Lige prvaka između Dinama i Arsenala (srijeda, 16:00, Hitrec-Kacian), a oni najbolji su zaista zaslužili glavne nagrade: po dvije ulaznice za “pravu” utakmicu Dinama i Arsenala (srijeda, 20:45).

Leon Oroz i Noa Mikić svojim su vještina zaslužili pljesak okupljenih i naših igrača koji su ih gledali pa će tako, za promjenu, oni u srijedu gledati njih. Nadamo se također uz pljesak.

Cijeli događaj prošao je u odličnom raspoloženju za koji se osim igrača i djece pobrinula i uvijek dobro raspoložena voditeljica Andrea Andrassy.

Tekst/foto: GNK Dinamo

Leave a Reply