FOOD FILM FESTIVAL: Podijelimo radost za stolom

FOOD FILM FESTIVAL: Podijelimo radost za stolom

U okviru Food Film Festivala, koji se pod sponzorstvom Coca-Cole održava od 11. do 19. rujna na zagrebačkom Zrinjevcu, poznata gastroblogerica i ambasadorica Coca-Colinog projekta Podijelimo radost za stolom Sandra Gašparić održala je tri kulinarske radionice tijekom kojih je sve okupljene podsjetila na važnost zajedničkog okupljanja obitelji za stolom. U petak je tako na radionici namijenjenoj studentima pokazala kako sa studentskim budžetom pripremiti brz, ukusan i hranjiv obrok, dok je na sljedećoj radionici mladim zaposlenim ljudima otkrila tajne pripreme jednostavnih jela koja je moguće ponijeti na posao ili brzo zgotoviti na kraju radnog dana. U subotu joj se na radionici namijenjenoj roditeljima tinejdžera pridružila i poznata nutricionistkinja Diana Gluhak koja je istaknula važnost i utjecaj uravnotežene prehrane, ravnoteže unosa i potrošnje kalorija te redovite tjelesne aktivnosti na zdravlje i kvalitetu života adolescenata. Sandra i Diana zajedno su s mamama podijelile i nekoliko trikova kojima mogu motivirati svoje tinejdžere da jedu redovito i kvalitetno te se što više kreću.

Projektom Podijelimo radost za stolom Coca-Cola želi podsjetiti na važnost okupljanja obitelji uz zajedničke obroke te uživanje u trenucima radosti uz dijeljenje važnih uspomena s najdražima. Okosnicu projekta čini angažman jedne od najpoznatijih gastroblogerica u Hrvatskoj, Sandre Gašparić, majke troje djece i autorice bloga ReciPeci, koja na svojoj stranici objavljuje jednostavne i ukusne recepte te dijeli male tajne o tome kako okupiti obitelj za stolom.

Food Film Festival Zagreb ljetni je gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane. Glavni je sponzor festivala Coca-Cola, koja će tijekom festivala gledatelje filmskih projekcija razveseliti i besplatnom Coca-Colom od 0,5 L uz svaki Coca-Colin filmski meni.

Leave a Reply