Stotine prijavljenih vježbača na finalu projekta POKRENI SE

Stotine prijavljenih vježbača na finalu projekta POKRENI SE

Stotine vježbača prijavilo se za subotnji finalni trening projekta Pokreni se koji se održava u sklopu Europskog tjedna sporta. Europski trg postaje veliko vježbalište na otvorenom s kojeg će 12. rujna u 17.45 sati Zagreb poslati jasnu poruku za aktivnijim i zdravijim životom. Trenerski tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, stručnjaci iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim građanima za besplatno savjetovanje. Projekt se u Zagrebu održava u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

“Pred finalnim smo treningom u Zagrebu. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako će Europski trg biti do posljednjeg mjesta ispunjen vježbačima što govori da su građani prepoznali problem neaktivnosti te da je projekt Pokreni se u posljednje tri godine odradio dobar posao osvještavanja javnosti!” – izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a uz vježbače se očekuju i brojne sportske zvijezde Hrvatske koje će s građanima rado podijeliti osobna iskustva iz sportskog života. Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima je diljem Hrvatske ovog ljeta nudio rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a nakon Zagreba projekt ulazi u četvrtu sezonu s novim konceptom te brojnim informativnim sadržajima.

Jedinstveni kružni trening, pod vodstvom stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, najbolji je način da prije jesenskih i zimskih mjeseci svoje zdravlje i tijelo dovedemo u red. Partneri i pokrovitelji Projekta trud zagrebačkih vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men’s Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Istog dana, u subotu, 12. rujna, od 10 – 22 sata na zagrebačkom jezeru Bundek održat će se brojne besplatne aktivnosti na koje su pozvani svi, a uključuju vrhunski pilates trening Fokus Point Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, promociju biciklizma i utrku građana u organizaciji škole trčanja, adrenalinske sportove, Dharma Yogu Sandre Pintarić, umjetnu stijenu za penjanje, atraktivnu prezentaciju plivanja s jednom perajom u jezeru te brojne druge sadržaje.

Leave a Reply