Gradonačelnik Bandić posjetio u bolnici pretučenog navijača Hajduka

Gradonačelnik Bandić posjetio u bolnici pretučenog navijača Hajduka

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić posjetio je jednog od dvojice mladića, navijača Hajduka, koji se, nakon što su u nedjelju navečer napadnuti i pretučeni od huligana, oporavlja u bolnici u Klaićevoj.

Napad skupine huligana na dvojicu prijatelja zagrebački gradonačelnik je, u izjavi za medije nakon posjeta, ocijenio nedopustivim i neoprostivim, divljački činom, istaknuvši kako vjeruje da će policija uskoro otkriti počinitelje i da će biti drakonski kažnjeni.

Po riječima majke mladog Marija Butorca, koji ima tek 17 godina i koji će ovdje ostati još nekoliko dana, njegov prijatelj je bolje i otišao je kući, rekao je gradonačelnik dodavši da je dečke pozvao da obuku dresove Hajduka i budu s njim u svečanoj loži prilikom nadolazeće utakmice Dinamo – Arsenal, do koje bi obojica već trebali biti bolje. Ja ću obući dres Dinama i pokazat ćemo da Zagreb ima hajdučko srce i dinamovu dušu, zaključio je.

Podsjetimo, nemili događaj zbio se u nedjelju navečer na okretištu Črnomerec, poslije utakmice Hrvatske nogometne lige između Intera iz Zaprešića i splitskog Hajduka.

Zagreb.hr

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Tagged with

Leave a Reply