RK PPD Zagreb u prvom kolu SEHA Gazprom lige dočekuje Nexe Našice

RK PPD Zagreb u prvom kolu SEHA Gazprom lige dočekuje Nexe Našice

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 01. kola SEHA Gazprom lige u kojemu će u srijedu 02. rujna u svojoj Kutiji šibica ugostiti našički Nexe. Utakmica je na rasporedu u 19.00 sati, a ulaz je slobodan.

Dan uoči najvećeg derbija hrvatskog rukometa na prigodnoj konferenciji za medije govorili su trener prve ekipe Veselin Vujović i kapetan Zlatko Horvat.

– Za početak moram naglasiti da smo pretrpjeli neke izmjene u sastavu u odnosu na lani, ali unatoč tome ostat ćemo prepoznatljivi kao jedan jak natjecateljski sastav koji će ove godine imati izuzetno težak zadatak natjecati se u nikad jačoj skupini Lige prvaka i plasirati se u nikad žešćoj konkurenciji na završni turnir SEHA Gazprom lige. Sutra nas čeka otvaranje protiv odlično posložene ekipe Nexe Našica koja se još lani zasluženo plasirala na završni turnir u Veszpremu. Mi s velikim respektom dočekujemo naše prijatelje iz Našica i ovim im se putem od srca zahvaljujemo što su nam izašli u susret i što su pristali zamijeniti domaćinstvo kako bi nama malo olakšali raspored između putovanja u Pariz i Brest. Njihova gesta dobre volja još je jedan dokaz da sportsko prijateljstvo i korektnost na ovim prostorima imaju svoje mjesto. Što se tiče mog sastava mogu reći da nas malo muče ozljede, imamo Josipa Valčića i Stipu Mandalinića koji su duži period van stroja, potom Luku Šebetića koji je preventive radi propustio turnir u Parizu, te na koncu Domagoja Pavlovića i Stefana Vujića koji su zbog lakših ozljeda propustili finale Marrane Challenge kupa. Naša je obveza odigrati što bolje i pokušati upisati prvu pobjedu protiv Nexea, te na krilima te iste pobjede otići na gostovanje u Brest i tamo se onda „pohrvati“ sa super  pojačanom ekipom Meshkova – poručio je na konferenciji za medije trener Prvog plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović.

Tekst/Foto: RK PPD Zagreb/ZNA.HR

 

Leave a Reply