PLANET OBUĆA: Najzabavnija kupnja obuće uz party s Indirom

PLANET OBUĆA: Najzabavnija kupnja obuće uz party s Indirom

Najzabavnija kupnja obuće i party s Indirom održat će se u subotu 05.09.2015. godine od 11 do 12 sati u megacentru Planet Obuće, na Slavonskoj aveniji 19 A na Žitnjaku (Zagreb).

Novi početak školske godine ne bi trebao predstavljati preveliki teret djeci i roditeljima, a kako bi se školarci što lakše priviknuli na nove obveze, povratak u školske klupe idealno je započeti i u dobro raspoloženom okruženju.

Osim dobre zabave, za nove i nadolazeće školske aktivnosti,  od sjedenja za školskom klupom, učenja, pa sve do igranja, školarcima je neophodna nova i kvalitetna obuća koja obećava ugodan i lagan hod, ali i trajnost i izdržljivost za svaki školski dan.

Upravo zato je Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni lanac obuće, odlučila pozvati sve roditelje i školarce na najzabavniju kupnju obuće, na kojoj će, uz nove modele trendy školske obuće,  školarce zabavljati popularna Indira, inače, zaštitno lice Planet Obuće.

Osim fotografiranja i druženja s Indirom, Planet Obuća je za posjetitelje pripremila i karaoke show, zabavni program uz klauna, mađioničara i facepainting, „slatki stol“, te mnoštvo nagradnih iznenađenja.

Ovo druženje bit će također i dobra prigoda da svi štovatelji domaće pop scene osvoje primjerak novog albuma „grupe Colonia naziva „Feniks“.

 

 

Leave a Reply