Od danas nesmetano prometovanje Vukovarskom

Od danas nesmetano prometovanje Vukovarskom

Gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa Antom Todorićem voditeljem podružnice  Zagrebačkih cesta otvorio je obnovljeni dio južnog kolnika Ulice grada Vukovara, od raskrižja s Miramarskom do raskrižja s Ulicom hrvatske bratske zajednice.

Završetkom radova na djelu južnog kolnika Vukovarske završeni su svi radovi na sanaciji kolnika u Vukovarskoj i od danas će se promet nesmetano odvijati.

-Od 17. kolovoza pa sve do danas kada su radovi završili, sanirano je 37 000 m² kolnika, potrošeno je 6 700 tona asfalta, zamijenjeno je oko 150 komada šahtova i 320 metara rubnjaka. Radili smo ponekad i u tri smjene, na ruku nam je išlo i vrijeme, jer je bio manji broj kišnih dana od predviđenih.- rekao je Ante Todorić, voditelj Zagrebačkih cesta.

– Vukovarska je završena, sada kreće sanacija Radićeve ulice, Branimirove i Fontana. Radićeva će se morati sanirati bez obzira što se ljudi bune, ali kada se ulica sanira svima će biti bolje. Od Radićeve više me brine Branimirova i rješenje imovinsko-pravne zavrzlame, koja se mora riješiti da bi se cesta napokon otvorila u punom profilu.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply