ZORAN MAMIĆ: Svi igrači su nam važni i odlično da su u formi

ZORAN MAMIĆ: Svi igrači su nam važni i odlično da su u formi

Trener Dinama Zoran Mamić bio je jako zadovoljan nakon nove dobre predstave i sigurne pobjede Modrih uoči reprezentativne stanke.

– Prije svega čestitke Dinamu na ulasku u skupinu Lige prvaka i današnoj pobjedi – rekao je sportski između ostaloga na početku konferencije za medije poslije utakmice trener gostiju Željko Kopić dok je trener Modrih poručio: – Sretan sam zbog pobjede uoči reprezentativne pauze nakon utakmice u kojoj smo se jako ispraznili. Pribojavao sam se ove utakmice i drago mi je zbog načina na koji smo je dobili; posebno u drugom dijelu kada smo bili kvalitetni.

Večerašnjom utakmicom Modri su produljili niz nepobjedivosti na 40 utakmica: – Lijepo je imati takav niz i nadamo se da ćemo ga produljiti. Neće biti jednostavno jer nas čekaju utakmice Lige prvaka, a trudit ćemo se biti sve bolji.

Bilo je dosta promjena u sastavu, a Modri i dalje izgledaju samo sve bolje: – Puno puta sam ponovio: nemam prvih 11 nego 24 ili 25 igrača u kadru. Svi su nam važni, netko u jednom, a netko u drugom trenutku, ali s obzirom na broj utakmica ih trebamo sve. Dosta ih je u odličnoj formi, super reagiraju kada igraju i to je užitak za trenera – zaključio je trener.

Tekst: GNK Dinamo

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply