LIGA PRVAKA: Dinamo u prvom kolu dočekuje Arsenal

LIGA PRVAKA: Dinamo u prvom kolu dočekuje Arsenal

Nakon izvlačenja skupina Uefa je objavila i raspored utakmica po skupinama, Dinamo tako u prvom kolu 16. rujna na Maksimiru dočekuje Arsenal.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon održanog ždrijeba skupine Lige prvaka u kojem su Modri izvukli skupinu F gdje će igrati s Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom.

– Moram priznati da sam prije rekao da ćemo igrati s Bayernom, Olympiacosos i Realom Madrid; izvukli smo dva i Arsenal. Čekaju nas odlične utakmice, sjajan nogomet, vjerujem pune tribine, a mi ćemo “poginuti na terenu”. Što će nam to donijeti vidjet ćemo. Rekao sam već nakon Skenderbeua i dalje vjerujem u to da ćemo nekoga “okrznuti”. Kažem, dat ćemo sve od sebe, biti ćemo bolji i pametniji nego što smo bili dosada, ali naravno da ne treba očekivati čuda. – rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

– Igramo najskuplje natjecanje na svijetu, idemo zajedno svi skupa stvarati pozitivnu atmosferu, uživati što smo dio ovoga, a već sam rekao da ćemo dati apsolutno sve za što bolji rezultat pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.- poručio je Zoran Mamić.

Raspored Dinamovih utakmica u Ligi prvaka:

16.9., srijeda, 1. kolo: Dinamo – Arsenal

29.9., utorak, 2. kolo: Bayern Munchen – Dinamo

20.10., utorak, 3. kolo: Dinamo – Olympiacos

4.11., srijeda, 4. kolo: Olympiacos – Dinamo

24.11., utorak, 5. kolo: Arsenal – Dinamo

9.12., srijeda, 6. kolo: Dinamo – Bayern Munchen

Tekst: Inag ĆUŽIĆ/ZNA.HR / gnkdinamo.hr

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply