Vukovarska do Miramarske otvorena, a do Savske zatvorena

Vukovarska do Miramarske otvorena, a do Savske zatvorena

Nakon što su radovi započeli na prvoj fazi saniranja kolnika 17. kolovoza, u Ulici grada Vukovara, nakon tjedan dana, promet je ponovo omogućen do križanja s Miramarskom ulicom.

Danas je započela treća faza sanacije sjevernog kolnika u Ulici grada Vukovara, na dionici od Miramarske ulice do Savske ulice, kraj radova na sanaciji planira se do 5. rujna 2015. godine.

-Na potezu od Avenije Marina Držića do Miramarske ulice na oko 30 tisuća metara kvadratnih potrošilo se  oko 4 200 tona asfalta, oko stotinjak šahtova se saniralo i  rubnjaka. Sada kreće treća faza sanacije  od Miramarske ulice do Savskeulice.- rekao je Ante Todorić, voditelj podružnice Zagrebačkih cesta.

Gradonačelnik Milan Bandić, u 5 sati ujutro, obišao je sanirani dio Ulici grada Vukovara, koja je nakon toga puštena u promet.

-Mislim da će svi biti sretni, što će se od danas, ponovo moći voziti najprometnijim djelom Vukovarske. Mislim  da je ovo žila kucavica Zagreba. Još jednom sugrađanima isprika zbog gužve, ali najbolje je kada se takvi radovi, izvode ljeti.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply