Holding raspisao natječaj za 23 stručnjaka-rukovoditelja

Holding raspisao natječaj za 23 stručnjaka-rukovoditelja

Zagrebački holding d.o.o. s raspisao je natječaj za 16 voditelja podružnica u trgovačkome društvu Zagrebački holding d.o.o. i sedam direktora trgovačkih društava kako bi se odabrali što kvalitetniji stručnjaci koji će rukovoditi poslovanjem.

Holding je na svojim stranicama u petak objavio kako izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadacima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje. Kandidati će obavljati funkciju voditelja podružnice, odnosno direktora društva u mandatnom razdoblju u trajanju od četiri godine.

Kandidati moraju imati VSS ili završen diplomski studij, VŠS ili završen preddiplomski studij, tri godine iskustva na rukovodećim poslovima, uvjerenje o nekažnjavanju te poznavanje rada na računalu i jednog stranog jezika, a prijave se zaprimaju do 5. rujna.

Nedavnom kontrolom je potvrđeno da je Holding zapošljavao gotovo 300 osoba s lažnim diplomama. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić smijenio je početkom kolovoza direktora Zagrebačkih cesta Alena Gospočića, a tada se, po njegovoj retorici, moglo pretpostaviti da neće biti smjenjen samo Gospočić.

Tekst: HINA

FOTO: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply