MUO: Izložba „Herman Bollé – graditelj hrvatske metropole“ završava u nedjelju 23. kolovoza

MUO: Izložba „Herman Bollé – graditelj hrvatske metropole“ završava u nedjelju 23. kolovoza

U nedjelju, 23. kolovoza 2015., od 10 do 14 sati, zadnja je prigoda za razgled izložbe „Herman Bollé – graditelj hrvatske metropole“ u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Sve koji prigodu ne želi propustiti podsjećamo da će u MUO muzejskom dućanu samo dotad biti moguće kupiti najtraženije suvenire iz bogate ponude kojom je izložba popraćena. Nakon razgleda izložbenog postava posjetitelji lako donose odluku, pa od suvenira izrađenih po motivima Bolléovih vitraja, metalnih rešetki ili prikaza građevina najčešće izabiru ogrlice, narukvice, naušnice, lepezu ili igru Memory Bollé.

Katalog je veoma tražen, a besplatni su osmostrani leci o izložbi (na hrvatskom, engleskom i njemačkom).

U dane do nedjelje izložbu „Herman Bollé – graditelj hrvatske metropole“ u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt publika može razgledati svakoga dana od 11 do 20 sati.

Za grupne posjete (10 i više posjetitelja) cijene ulaznica su jeftinije – za učenike, studente i umirovljenike cijena ulaznice je 15 kn (umjesto 20 kn), za odrasle 20 kn (umjesto 30 kn), a posebna je pogodnost obiteljska ulaznica (za obitelj s djecom mlađom od 15 godina) po cijeni od 50 kn.

Besplatni su osmostrani letci o izložbi (na hrvatskom, engleskom i njemačkom).

Foto:MUO

Leave a Reply