Započela sanacija sjevernog kolnika Vukovarske

Započela sanacija sjevernog kolnika Vukovarske

Gradonačelnik  Milan Bandić zajedno sa suradnicima, prisustvovao je početku radova na obnovi sjevernog kolnika u Ulici grada Vukovara, na dionici od Avenije Marina Držića do Savske ulice.

-Radovi su započeli danas, izvodit će se u tri etape. Na sanaciji Vukovarske radit će se po 12 sati, ako će ostati ovakvo vrijeme biti će idealno, jedino što može poremetiti radove je kiša. Još jednom molim građane za razumijevanje, zbog otežanog prometa.- rekao je Milan Bandić.

Radovi na sanaciji sjevernog kolnika trajat će do 05. rujna, dužina trase je 2 600 metara, planirana vrijednost radova iznosi 5 milijuna kuna. Izvodit će se radovi na sanaciji kolnika, podizat će se šahtovi, zamijenit će se rubnici u dužini od 120 metara, obnovit će se horizontalna signalizacija, izradit će se novi nosivi i habajući sloj asfalta.

-Prva etapa radova izvodit će se od križanja sa Avenijom Marina Držića do Lisinskog, druga etapa od Lisinskog do Miramarske i treća etapa od Miramarske do Savske ulice.- rekao je Ante Todorić, voditelj Zagrebačkih cesta

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply