ZET: izmjene u prometu od 19 sati zbog probe programa koji prati svečani mimohod

ZET: izmjene u prometu od 19 sati zbog probe programa koji prati svečani mimohod

ZET najavljuje izmjene u javnom prijevozu od 19 sati večeras, za kada je planirana proba izvođača kulturno umjetničkog programa koji će biti izveden tijekom svečanog mimohoda u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u zoni raskrižja Ulice grada Vukovara i Ulice Hrvatske bratske zajednice.

Autobusni terminal bit će izmješten s Glavnog kolodvora južnije do Slavonske avenije, a to će improvizirano okretište koristiti linije 219, 220, 221, 234, 268 i 330.  Autobusi linija 218, 281 ostat će u prometu i nakon početka posebne regulacije prometa, ali će voziti skraćeno također do zone istog raskrižja.

Kao i prethodnih dana, autobusne linije 229, 166, 310, 311 i 313 od svojih će odredišta redovnim trasama voziti do Muzeja suvremene umjetnosti, a u suprotnom smjeru polaziti sa stajališta Bundek.

Za tramvajski će promet biti zatvorena Ulica grada Vukovara na dijelu od Avenije Marina Držića do Savske ceste, ali će se Savskom u nastavku prema jugu voziti bez ograničenja. Linije 3 i 5, za vrijeme obustave prometa Ulicom grada Vukovara, vozit će preko Glavnog kolodvora, dok će linija 13 biti preusmjerena na Savski most.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply