Obilazak radova u Havidić selu, Lipnici i Gornjem Dragonošcu

Obilazak radova u Havidić selu, Lipnici i Gornjem Dragonošcu

Kao što je i obećao prilikom polaganja kamena temeljca za dječji vrtić u Dragonošcu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je radove u Havidić selu, Lipnici i Gornjem Dragonošcu, u Gradskoj četvrti Brezovica.

– Vodoprivreda Zagreb tri i pol mjeseca sanira odron u Gornjem Dragonošcu od caffe bara Dva volana prema Lipnici, a završetak radova na spajanju vodovodnog sustava  te odrona i ceste očekuje se 31. kolovoza,- istaknuo je gradonačelnik Bandić.

– U ponedjeljak  ćemo u Gradskoj upravi, sa predstavnicima VGČ i MO Brezovice održati sastanak  na kojem ćemo definirati radove na prometnici u dužini tri kilometra od Dva volana do Havidić sela, proširenju kolnika kako bi  autobusi nesmetano vozili, sanaciji odrona prema Havidić selu, autobusnim nadstrešnicama i asfaltiranju 20-30 metra u pokrajnje odvojke gdje ljudi stanuju. Nakon toga razgovarat ćemo i o početku gradnje vodovoda koji treba zatvoriti prsten Lipnica – Havidić selo – Gornji Dragonožec,- rekao je gradonačelnik.

Tekst: Zagreb.hr

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply