ZORAN MAMIĆ: Molde je dobar, ali želimo pobjedu

ZORAN MAMIĆ: Molde je dobar, ali želimo pobjedu

Samo dva dana nakon prvenstvene utakmice i uvjerljive 5:1 pobjede protiv Intera Modre čeka nova utakmica i to – “ona prava”. Naime, u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo u 21:00 dočekuje norveški Molde, a trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić dan uoči susreta najavljuje još jednu dobru igru svoje momčadi.

– Čeka nas novi europski ispit, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu – rekao je trener Modrih pa nastavio o idućem protivniku: –  O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Naravno, moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu.

Norveška liga se igra po drugačijem kalendaru pa je već odigrano oko pola prvenstva: – Da, možda su zbog toga i forme oni u laganoj prednosti, no svjesni smo što ova utakmica nosi i vjerujemo u kvalitetan rezultat.

Modri su prošle godine u ovoj fazi, 3. pretkolu Lige prvaka, ispali od danskog Aalborga: – Iz svake utakmice se može nešto izvući i naučiti. Naravno, iz te utakmice na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u pogodak – rekao je trener uz smješak jer su Modri protiv danskog prvaka odigrali odličnu utakmicu i promašili desetak “nemogućih” prilika pa dodao: – Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre.

Što se tiče ozljeda, popis je nakon dugo vremena značajno kraći pa tako za susret ne konkuriraju Schildenfeld, Pavičić i Radonjić: – Već sam rekao neki dan da imamo odličan kadar igrača i nikada nije lako odlučiti tko neće biti u 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu. Ipak, imamo puno utakmica, igramo na tri “fronta” i svi igrači će dobiti priliku dokazati da zaslužuju biti u Dinamu.

Podsjetimo, ulaznice za utakmicu su već u prodaji, a cijene su i dalje vrlo atraktivnih 10 kuna za sjever, 20 kuna za istok i 30 kuna za zapad. Blagajne rade u ponedjeljak od 10 do 19 i na dan utakmice od 10 do 21:45.

Tekst: GNK Dinamo

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply