TOMISLAV STOJAK: Gradska uprava godinama ne odgovara na upite građana

TOMISLAV STOJAK: Gradska uprava godinama ne odgovara na upite građana

Ove subote u zagrebačkom Podsusedu održani su prvi „Zagrebački razgovori“ koje je pokrenuo gradski zastupnik i potpredsjednik HNS-a Grada Zagreba Tomislav Stojak nastojeći što intenzivnije komunicirati s građanima Zagreba oko svih pitanja i problema s kojima se suočavaju u svojim kvartovima.

„Zagrebački razgovori“ nastavak su redovitih mjesečnih susreta Tomislava Stojaka s građanima u Gradskoj skupštini. Zamišljeni su kao javna, svima dostupna rasprava o kvartovskim problemima s kojima se susreću građani, a o kojima mogu bez bilo kakvih ograda razgovarati sa svojim zagrebačkim zastupnikom. Njihov je cilj otvoriti komunikaciju s građanima o problemima s kojima se susreću u gradskim četvrtima i mjesnim odborima te njihovom razmišljanju o gradskoj politici.

– Gradski zastupnik izabran je glasovima svojih sugrađana stoga je njegova obveza razgovarati s njima i pokušati pomoći u okviru svojih ovlasti. Same probleme mora rješavati izvršna vlast, ali gradski zastupnik je njihov zagovornik i treba tražiti odgovore od Gradske uprave. Jedan od temeljnih problema s kojima se građani suočavaju je ne odgovaranje Gradske uprave na njihove upite i to godinama što osobno smatram nedopustivim. –  rekao je Tomislav Stojak i istaknuo kako kao gradski zastupnik želi pomoći koliko god može u rješavanju problema vezanih uz konkretno funkcioniranje Zagreba.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply