FOTO: U Novom Vinodolskom Bandić predao mladim vatrogascima objekt na korištenje!

FOTO: U Novom Vinodolskom Bandić predao mladim vatrogascima objekt na korištenje!

– Zahvalni smo Gradu Zagrebu na ovome objektu koji smo dobili na korištenje i u maniru dobrog gospodara mi ćemo paziti na njega. Imamo 3000 mladih i sretni smo, najveća smo organizacija u Zagrebu s 11 000 članova. Koristit će ga u ovom dijelu mladi, to je način da što više njih privučemo u našu organizaciju, a koristit će ga i veterani da im se na takav način odužimo za ono što rade u Gradu Zagrebu. Sretni smo da smo prvi puta dobili prostor koji možemo koristiti u ljetnom periodu. – rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba Zlatko Križanić.

Vatrogasna zajednica Grada Zagreba dobila je na ljetno korištenje objekte u Novom Vinodolskom gdje je organizirana edukacija za 3000 članova mladeži, kapacitet odmarališta iznosi 35 ležajeva.

– U Gradu Zagrebu ima 58 društava i javna postrojba sa 450 ljudi, nadam se da će svake godine tu ljetovati 3000 djece, a gospodinu Križaniću i njegovim suradnicima želim da ovo koriste što bolje! – rekao je gradonačelnik Milan Bandić!

Pripadnike vatrogasne mladeži grada Zagreba koji će, uz pomoć Grada, srpanj i kolovoz provesti na aktivnom – edukativnom odmoru u Novom Vinodolskom uz graodnačelnika Zagreba Milana Bandića, posjetio je i gradonačelnik Novog Vinodolskog Oleg Butković koji je obećao da će i GradNovi Vinodolski pomoći vatrogasnoj mladeži Grada Zagreba u skladu s mogućnostima.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply