Vrhunski glazbeni užitak na Bundeku, povodom Dana državnosti

Vrhunski glazbeni užitak na Bundeku, povodom Dana državnosti

Na  jezeru Bundek, održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program proslave Dana državnosti, koja će se održati 25. lipnja.

Program proslava Dana državnosti na jezeru Bundek započinje u 16,00 sati brojnim radionicama, od male škole izrade zmajeva i njihovog puštanja, prezentacija programa o obnovljivim izvorima energije, program edukacije za posjetitelje – upotreba digitalnog fotoaparata, prezentacijsko jedrenje radioupravljive jedrilice klase 1-metar i prezentacija letenja zmajem.

– Posebno sam zadovoljan odazivu tako velikih imena sa estrade,  to će biti jedan prekrasan poklon građanima u povodu Dana državnosti. Nadam se da će nam vrijeme ići u prilog i da neće padati kiša i da će Bundek biti pun posjetitalja.- rekao je Tedi Lušetić

Vrhunac programa bit će spektakularni koncert Zagrebačke filharmonije kojim će ravnati Alen Bjelinski,, a nastupit će  brojni velikani hrvatske estrade, kao što su Sandra Bagarić i Martina Tomčić, djevojački zbor Zvjezdice, Radojka Šverko, Gabi Novak, Najbolji hrvatski tamburaši, Parni valjak, Prljavo kazalište, Oliver Dragojević, klapa Grdelin, kvartet Gubec, Jacques Houdek, Grigor Vitez govorit će stihove A.G.Matoša, a cijeli program će voditi Oliver Mlakar, koncert će  se održati na pontonskoj pozornici jezera.

-Pozivam sve Zagrepčane i Zagrepčanke da dođu proslaviti Dan državnosti na najljepšem mjestu u Zagrebu, na jezeru Bundek. – rekao je Milan Bandić.

Na konferenciji za novinare prisustvovali su Radojka Šverko, Sandra Bagarić, Zdravko Šljivac, Tedi Lušetić, Mirko Boch, Oliver Mlakar i Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply