GRADSKA SKUPŠTINA: Po hitnom postupku Klovićevi dvori i Holding

GRADSKA SKUPŠTINA: Po hitnom postupku Klovićevi dvori i Holding

Na prijedlog gradonačelnika po hitnom postupku  uvršten je prijedlog i  zaključak  o prihvaćanju Ugovora o uređivanju međusobnih prava i obveza osnivača Galerije “Klovićevi dvori”, kako bi se ostvarili preduvjeti za što hitnije raspisivanje natječaja za izbor ravnatelja.

Drugu točku dnevnog reda po hitnosti predložio je klub gradskih zastupnika HDZ-a, HSP-a AS i BUZ-a, Informacija o razrješenjima i imenovanjima članova Uprave Zagrebačkog holding d.o.o..

Klub gradskih zastupnika HDZ-a, HSP-a AS i BUZ-a predlaže da gradonačelnik Grada Zagreba izvijesti sve zastupnike u Gradskoj skupštini o najnovijim smjenama i imenovanjima u Zagrebačkom holdingu, te obrazloži razloge za isto. Hitnost postupka predlaže se zbog velike važnosti Zagrebačkog holdinga d.o.o. i interesa građana Grada Zagreba.

Davor Bernardić predložio je tematsku sjednicu o stanju HOLDINGA.

-Ponovo sam bio kod bake Marice koja je rekla da se ništa nije promijenilo, onda je rekla i njena prijateljica Ankica da su joj računi iz Holdinga svaki mjesec sve veći. Predlažem da se uvrlo kratkom vremenu održi tematska sjednica o stanju u Zagrebačkom holdingu.- rekao je Davor Bernardić.

U raspravi o dnevnom redu javio se i gradonačelnik Milan Bandić.

-Što se tiče cijena, recite mi kada smo to mi digli cijene komunalnih usluga, cijene su iste i nisu dizane. Slažem se sa prijedlogom, gradskih zastupnika HDZ-a, HSP-a AS i BUZ-a, da se po hitnom postupku uvrsti na dnevni red informacija o razrješenjima i imenovanjima članova Uprave Zagrebačkog holding d.o.o.. Interes javnosti je velika i ja ću to elaborirati, a ono što neću znati, reći će to moja zamjenica Vesna Kusin.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply