Smjenjena uprava Zagrebačkog Holdinga

Smjenjena uprava Zagrebačkog Holdinga

Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding s današnjim je danom razriješila dužnosti predsjednika Uprave Dejana Fička te njezine članove Denisa Nikolu Kulišića, Krešimira Kvaternika i Mariju Cvrlje.

Smjenu uprave komentirao je i sada već bivši predsjednik Uprave Dejan Fičko .

-To je čista politička odluka, mi nismo željeli biti marionete i služiti u ostvarivanju uskih političkih ciljeva-  izjavio je za HTV bivši predsjednik Uprave Holdinga Dejan Fičko.

Do smjene Uprave došlo je zbog neprihvaćanja nižih ugovora, koje su konzumirali njihovi prethodnici u zadnjih 15 godina.

Gradonačelnik je ovakav rasplet događaja vezan za Upravu Holding, najavio još u petak na svečanoj sjednici Gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava .

-Sve detalje saznat će te u ponedjeljak ja nikoga ne smjenjujem, svaki je kovač svoje sreće.- rekao je Milan Bandić, u petak na svečanoj sjednici Gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava .

Do imenovanja nove Uprave društva, Skupština Društva donijela je odluku da se  Anu Stojić Deban, dosadašnju predstojnicu Ureda Uprave Zagrebačkog holdinga, imenuje predsjednicom Uprave društva.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply