Zagrijavanje za Croatia Rocks i Exit počinje!

Zagrijavanje za Croatia Rocks i Exit počinje!

Ako ste oduvijek željeli otići na Ibiza Rocks i biti dio ovog fantastičnog festivala, ali nažalost niste bili u prilici, MTV je tu da vam makar malo olakša muke i iz prve ruke prenese atmosferu s ovog odličnog muzičkog spektakla.

U petak 12.6. od 22:40h pogledajte kakav je tulum napravio britanski reper Tinie Tempah, a od 23:10h ne propustite pogledati nastup benda Beady Eye predvođene Liamom Gallagherom, ex frontmenom grupe Oasis.

Koncerti Tinie Tempaha i grupe Beady Eye će vas ubaciti u pravo raspoloženje za Croatia Rocks, prvo lokalno izdanje koncepta Ibiza Rocks festivala koje će se održati od 19. do 23. srpnja na plaži Zrće. Tamo će nastupiti bendovi Jungle i Clean Bandit, hip hop zvijezda Kate Tempest, nove nade Kwabs i Shura, dok će DJ nastupe imati Rudimental, Zane Lowe, Hannah Wants, Wilkinson, B. Traits, Waze & Odyssey, a legenda dance muzike, Fatboy Slim, priredit će poseban set.

U susret EXIT festivalu, koji će se po 15. put održati u Novom Sadu od 9. do 12. srpnja, najbolji europski festival i najveći muzički kanal na svijetu i ove godine će zajedničkim snagama raditi na promociji ovog željno iščekivanog četvorodnevnog glazbenog spektakla. Svakog radnog dana od 19:00h, na MTV kanalu vas očekuje polusatna emisija EXIT MUSIC sa spotovima izvođača koji će se ove godine popeti na bine Exit i Sea Dance festivala. Među njima su Emeli Sande, Faithless, Hardwell, The Prodigy, Roisin Murphy, Capital Cities, Milky Chance, Tom Odel, Rudimental, John Newman, Martin Garrix, Manu Chao La Ventura i mnogi, mnogi drugi…

A svakog petka u 21:50h pogledajte emisiju EXIT LIVE sa najboljim koncertima regionalnih izvođača koji su nastupali prethodnih godina na novosadskom festivalu.

EXIT MUSIC, EXIT LIVE i IBIZA ROCKS će vas polako zagrijati i ubaciti u pravo raspoloženje pred odlazak na Tvrđavu i plažu Zrće.

Pratite MTV kanal i www.mtv.com.hr i saznajte kako možete osvojiti karte za ovogodišnji Exit i Croatia Rocks festival!

Leave a Reply