Ušminkavanje Arene Zagreb za nadolazeći Eurobasket

Ušminkavanje Arene Zagreb za nadolazeći Eurobasket

U Areni Zagreb spremaju se brojne promjene do rujna mjeseca, zastor za pokrivanje gornjih tribina,  najam prostora, veći broj događanja u Areni, vlastito ugostiteljstvo.

-Zastor će koristiti kada je manje gledatelje, zbog toplije atmosfere, jer kada je dvorana polu puna i te gornje tribine prazne, dvorana djeluje sablasno.- rekao je Milan Bandić.

Sreten Šarić na čelu Arene Zagreb je od listopada prošle godine, od samog početka svog rada najavljuje promjene u poslovanju Arene Zagreb.

– Što se tiče Arene, Arena se je krenula u jednom drugom smjeru što se tiče samih događanja. Dvorana  već sada ima  rezervacija za 2016. godinu, a  od jeseni već kreće puno više događanja, nego do sada.- rekao je Sreten Šarić, direktor Arene Zagreb.

Arena od svoje izgradnje nije poslovala u plusu, rijetko koja dvorana ovakvog kapaciteta bilježi dobro poslovanje, ali kako je najavljeno radi se na tome da se poslovanje poboljša, razmišlja se i o prodaji imena.

-Gledajte nijedna multifunkcionalna dvorana ovakvog tipa je teško posluje u plusu. Kao što sam već napomenuo radimo na većem broju događanja i ekonomski da smanjimo sve moguće troškove.  Odluka je pala  da idemo na vlastito ugostiteljstvo, Holding ima dovoljno ljudi koji rade u ugostiteljstvu koji nisu baš prezaposleni, povukli bi neke ljude koji bi radili u ugostiteljstvu i sami bi mogli brigu vodit, sve ostaje u kući. Radi se na imenu Arene, pregovara se sa određenim kućama, čekamo njihove odgovore. – rekao je je Sreten Šarić, direktor Arene Zagreb.

Arena Zagreb biti će bogatija za ordinaciju Marinka Smolčića, poznatog iscjelitelja iz Jastrebarskog, koji nije klasični kiropraktičar.  Njegovu pomoć zatražilo je više poznatih sportaša, a i sam gradonačelnik Bandić uvjerio se u kvalitetu njegova rada kada je imao problema sa stopalom.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply