VIDEO/FOTO MILAN BANDIĆ: Svi koji ne rade svoj posao, s njima raskidamo ugovore

VIDEO/FOTO MILAN BANDIĆ: Svi koji ne rade svoj posao, s njima raskidamo ugovore

Gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa suradnicima obišao  je parkove u samom centru grada na Trgu kralja Tomislava, adrenalski park i park Brezje, i u svakom je naišao na brojne nepravilnosti.

Na Tomislavcu , trava nije dobro pokošena, a i neki djelovi travnjaka su požutjeli, u parku postoji problem sa odvodnjom vode.

-Ovo je loše pokošeno, treba se riješiti problm sa vodom i treće najbitnije, poništiti treba natječaj za popravak betonske galanterije u Doljnjem i Gornjem gradu i treba ga ponovo raspisati i naći najkvalitetnijeg izvođaća i to treba napraviti na potpuno tranparentan i proceduralno zakonit način. Moramo naći čovjeka koji će o tome brinuti jer ovaj koji to radi, više to raditi neće. – rekao je Milan Bandić.

Prije tjedan dana otvoreni su radovi na pješačkom mostu koji će povezivati adrenalinski park sa Botaničkim vrtom, nakon tjedan dana na mjestu gradilišta ne događa ništa, iskopana je rupa, strojeva nema, most bi trebao biti gotov za 120 dana, ovakvim tempom  most će biti gotov za godinu dana.

-Ovo bi moja kokoš čeprkuša iskopala u tjedan dana, a ne stroj. U ponedjeljak ću imati sastanak sa izvođačima radova, ako se ne uozbilje i ne prime se posla, isto ćemo raskinuti ugovor, sa gradskim novcima neće se to tako raditi. Tjedan dana ovdje se nije radilo ništa.- rekao je Milan Bandić.

Na trečoj destinaciji  park Brezje, u blizini fontana i Gradske uprave , gradonačelnik Milan Bandić, odlučio je poštivati želju građana, tako će utabana staza na travnjaku postati uređena pješačka staza.

-Koliko godi mi projektiramo staze, ljudi naprave svoju stazu, i ništa drugo ne preostaje nego tamo gdje je staza utabana da se i uredi kako treba, ipak smo mi tu zbog građana.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto/Video: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply