3. Mungos sportski dan – Kozari putevi i Kozari bok

3. Mungos sportski dan – Kozari putevi i Kozari bok

Svečano otvorenje započinje dana 6. lipnja 2015. godine u 9:30 sati, te kreću sportski turniri.

Taekwondo klub Mungos već treću godinu za redom organizira „Mungos sportski dan“ u naseljima Kozari bok i Kozari putevi. Sve je započelo prije šest godina kada su obilježaval svoj rođendan taekwondo turnirom i druženjem, te su prije tri godine na sastanku predsjedništva odlučili obilježiti svoj rođendan na način da organiziraju sportski dan te time ujedine sve sportaše, odnosno klubove koji djeluju u navedenim naseljima. Ove godine organiziraju sportski dan u suradnji sa mjesnim odborima Kozari boka i Kozari puteva, te sa OŠ Dr. Vinka Žganca.

Ideja sportskog dana je promocija sporta kao zdravog načina života. Glavni cilj ovog malog projekta je zbližavanje stanovništva, povećanje njihove suradnje, poticanje socijalnog aktivizma zajednice i novih društvenih, odnosno sportskih sadržaja koji bi potaknuli sve, a ponajprije djecu i mlade na sudjelovanje u životu zajednice te promoviranje pozitivnih vrijednosti kroz sport.

U 14:00 sati na rasporedu su skokovi padobranaca, zatim u 19:00 sati demonstracije iskusnijih članova teakwondo kluba Mungos, a sportski dan završava s koncertom grupe Otkazani let i posebnom gošćom Renatom Končić – Mineom koji započinje u 19:30.

Ovim putem Vas pozivamo da nas podržite 6. lipnja 2015.godine na igralištu Osnovne škole dr. Vinka Žganca te nam pomognete u našoj ideji razvoja zajednice i promicanja zdravog načina života kroz sport. Želimo promovirati našu zajednicu u pozitivnom svjetlu te kroz sport pokazati kako život u naseljima Kozari putevi i Kozari bok ima mnoštvo prednosti, a najvažnija je druženje stanovnika, mladih i starih, smijeh, dobra volja i međusobno povezivanje.

Podržite naša nastojanja te nam pomozite da pokažemo svima kako je međusobno povezivanje stanovnika, u našem slučaju kroz sport, najvažnije karike jednog „kvarta na lošem glasu“.

Leave a Reply