GRADSKA SKUPŠTINA: Monotoni aktualni sat, obilježila podjela ruža

GRADSKA SKUPŠTINA: Monotoni aktualni sat, obilježila podjela ruža

Gradonačelnik Milan Bandić, darivao je sve žene koje su prisustvovale na sjednici Gradske skupštine ružom, u povodu obilježavanja godišnjice osvajanja petog mandata n čelu grada Zagreba.

Aktualni sat započeo je pohvalom zastupnika Alena Ostojića, što se ponovo uvelo noćno dežurstvo u ljekarni Kustošija. Bandić je naglasio da će se pratiti stanje korištenja ljekarne u Kustošiji i drugih ljekarni koje rade cijeli dan te naglasio da je tu bitan interes građana, a ne interes zarade.

Andriju Mikulića zanimalo je da li Grad Zagreb ubire profit od reklama koje se pojavljuju na kioscima od Tiska i I-novina.

-O tome vodi računa poduzeće Zagreb Plakat koji je u podružnici Holdinga. U većini slučaja, ti kiosci reklamiraju svoje proizvode.- odgovorio je Milan Bandić.

Dan Špicer Postavio je pitanje zašto Grad Zagreb nije prošao u drugi krug izbora za europsku  prijestolnicu kulture u 2020. godine.

-U većini slučaja glavni gradovi ne izabiru se kao prijestolnice kulture, više se daje prednost malim gradovima, kako bi se i oni mogli što bolje predstaviti.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply