Društvo za sportsku rekreaciju ‘Speedminton’ obilježilo Dan Grada Zagreba

Društvo za sportsku rekreaciju ‘Speedminton’ obilježilo Dan Grada Zagreba

U organizaciji Društva za sportsku rekreaciju ‘Speedminton’ organizirano je kulturno sportsko obilježavanje dana Grada Zagreba.

Na terenima Sportsko rekreacijskog centra ‘Siget’ održana je promocija speed badmintonskog sporta kao i noćne verzije blackminton koja je posebice privukla mlađe stanovnike lokalne zajednice te su se uz druženje i muziku okušali u ovom sportu. Kako je cijela manifestacija održana na području Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad i pod okriljem Zagrebačkog saveza za sportsku rekreaciju ‘Sport za sve’ uoči obilježavanja dana Grada Zagreba, događanju su bili prisutni i predsjednik Gradske četvrti gospodin Željko Fiolić,  te tajnik Zagrebačkog saveza za sportsku rekreaciju gospodin Josip Tus.

Osim uz DJ-a i muzičku podlogu, UV svjetla i body painting, uobičajena obilježja blackmintona, u sklopu Speed badmintonskog centra bilo je postavljena i instalacija ‘Zvjezdano nebo’ što je privuklo pažnju i zanimanje naših sugrađana.

Društvo za sportsku rekreaciju ‘Speedminton’ tako je na jedan novi i inovativan način spojilo kulturu i sport,  te uspostavilo platformu za razvoj novih kulturno sportskih projekata.

Leave a Reply