Mnogi Drugi pobjednici natjecanja Zasviraj sa Žujom

Mnogi Drugi  pobjednici natjecanja Zasviraj sa Žujom

Treću godinu za redom u restoranu Pivana održano je finale natjecanja Zasviraj sa Žujom , koje organizira INmusic festival u suradnji s Ožujskim pivom, pobjednik ovogodišnjeg natjecanja je bend  Mnogi drugi iz Zagreba.

U finalnoj večeri uživo su se  predstavili Sillycons, NORD, Mnogi Drugi i F5, tri od četiri finalista koja su odabrana tijekom tri kruga natječaja “Zasviraj sa Žujom”, a odabrala ih je publika glasovanjem putem Žujine Facebook aplikacije, četvrtog finalista odabrao je stručni žiri, dok su o pobjedniku natjecanja Zasviraj sa Žujom odlučili okupljeni predstavnici medija.

-Ova pobjeda nam puno znači, jer je nismo očekivali, konkurencija je bila jaka Do finala smo došli tako što smo se prijavili na aplikaciju INmusic festivala, sa tri pjesme, naši fanovi su glasali i tako smo došli do finala ovog natjecanja.- rekao je Martin Mandir, pjevač benda Mnogi Drugi.

Mnogi Drugi su  šesteročlani zagrebački akustični rock bend, koji postoji već 10 godina, s kraćim i dužim stankama i u različitim postavama, te ima već dobar broj zapaženih nastupa po Zagrebačkim  klubovima, a ove godine naći će se rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će nastupiti na jubilarnom INmusic festivalu.

-Konkurencija je bila velika na natječaj Zasviraj sa Žujom prijavilo se oko dvjestotinjak  bendova, samo tri benda su došla do finala dok je četvrti bend odabrao stručni žiri natjecanja. O kojoj kvaliteti finalista je riječ, dovoljno govori i ta činjenica da se do finalista došlo tek u drugom krugu glasanja, jer su u prvom krugu F5 i Mnogi Drugi imali isti broj glasova. Svima ostalim želim da pokušaju slijedeće godine, kada će se uoči INmusica održati ponovo ovakvo natjecanje.- rekao je Zoran Marić, organizatora INmusic festivala.

Program finala vodila je Mirela Priselac-Remi kojoj je pripala dvostruka uloga DJ-a i voditeljice programa.

Deseti jubilarni INmusic festival održat će se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao glavnog sponzora, mjesto održavanja svima poznato jezero Jarun, vremenski uvjeti nebitni, jer će zabava biti zagarantirana.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply