DRAŽEN SIRIŠČEVIĆ: U novoj sezoni biti će vatreno, vruće i trebat će nam puno magije

DRAŽEN SIRIŠČEVIĆ: U novoj sezoni biti će vatreno, vruće i trebat će nam puno magije

U  Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, ravnatelj Dvorane g. Dražen Siriščević i ravnatelj Zagrebačke filharmonije, g. Mirko Boch, uz nazočnost gradonačelnika grada Zagreba, g. Milana Bandića, predstavili su svoje programe u sezoni 2015./2016.

-Hvala svima koji su došli u ovako velikom broju na predstavljanje sezone 2015./2016, koju dvorana Lisinski radi zajedno sa Zagrebačkaom filharmonijom koja ove godine slavi 145. obljetnicu djelovanja. Vremena su teška i zato mi je drago da po prvi puta predstavljamo program zajedno. Mislim da ovime šaljemo dobru, hrabru poruku da zajedno možemo više i zato smo napravili ovaj slogan Preko trnja do zvijezda. U novoj sezoni biti će vatreno, vruće i trebat će nam puno magije da sve izvedemo kako treba.- rekao je Dražen Siriščević, ravnatelj Dvorane Varoslav Lisinski.

U obljetničkoj 145. godini Zagrebačka filharmonija pripremila je atraktivan glazbeni program . Kroz poznata tri ciklusa (Crveni, Bijeli i Plavi) i gotovo 40 koncertnih premijera, najavljena su velika dirigentska i solistička imena.

-Prije neki dan htjeli su me zavarati Sirščević i Boch da ima šumova u njihovoj komunikaciji, a ja vidim da je tu sve u najboljem redu. Da naš hram glazbe i centar izvrsnosti glazbe Zagrebačka filharmonija demonstriraju zajedništvo, hvala im obojici na tome. Biti će tu I Bečkih dječaka, Pogorelića, naši sugrađani zaslužuju najbolje i zato ste vas dvojica tu, hvala vam na svemu.- rekao je Milan Bandić.

Što vas sve očekuje u Lisinskom u sezoni 2015./2016. pogeldajte OVDJE.

 

Leave a Reply