Dojdi osmaš, Zagreb te zove! 2015.

Dojdi osmaš, Zagreb te zove! 2015.

Ovogodišnja manifestacija, pod nazivom “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”, održat će se na Trgu Nikole Šubića Zrinskog danas 15. svibnja 2015. od 10,00 do 16,00 sati.

Pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Grafičke škole u Zagrebu i Ugostiteljsko-turističkog učilišta, budućim srednjoškolcima predstavit će se programi i rad srednjih škola.

Akcija kojom srednje škole promidžbenim filmom, prezentacijom na štandu ili nastupom na pozornici predstavljaju posebnosti svojih obrazovnih programa i škola, omogućava učenicima osmih razreda osnovnih škola da na jednom mjestu i s manje teškoća donesu odluku o nastavku školovanja.

Stoga sa zadovoljstvom možemo pozvati sve učenike osmih razreda osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije, njihove roditelje i sve građane dobre volje da u što većem broju dođu u Park Zrinjevac u petak, 15. svibnja 2015., i tom se prigodom upoznaju sa srednjim školama, razgovaraju s učenicima i profesorima, saznaju više o radu i životu pojedinih škola, njihovim programima, aktivnostima…

U manifestaciji ove godine sudjeluje 80-ak srednjih škola Grada Zagreba a programom i nastupom na pozornici u Paviljonu, budućim srednjoškolcima predstavit će se više od 30 srednjih škola…

Leave a Reply